Putkistokuvaukset Tampereen alueella –
A-Pihat Oy hoitaa kuvaukset huolellisesti

Katso yhteystietomme täältä ja ota yhteyttä!

Putkistokuvaus on erittäin tärkeä osa-alue maanrakentamisen saneeraustöissä. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Tampereen ja lähikuntien alueella.


Pystymme ennalta ehkäisemään rakennusten kosteuden syntymisen salaojien tarkastuskuvaamisella ja paikantamaan hyvällä tarkkuudella putkilinjojen rikkoumat, painaumat, tukkeumat ja muut ongelmakohdat ilman suuria vahinkoja pihoissa. Kuvauksen jälkeen pääsemme muutaman metrin tarkkuudella aloittamaan kaivuutyöt juuri sieltä, missä ongelmakohta on ja näin säästymme suuremmilta kaivuutöiltä ja vaurioilta piha-alueilla. Kuvaus säästää siis maanrakentamisen kustannuksia ja siihen käytettyä aikaa. 


Kun tarvitset ammattilaiset asialle, ota yhteyttä!

Putkistojen kuntotarkastuksia jo yli 30 vuoden verran

Oikea asiantuntija pystyy näyttämään ongelmakohdat ja korjausvaihtoehdot, kysy lisää!

LVI-tekniikka ja putkien kuntotarkastus

Salaojitusten ohella meiltä hoituvat kohteisiin myös monipuolinen LVI-tekniikan ja putkien kuntotarkastus. Nämä palvelut ovat tarpeen erityisesti saneerauskohteissa, jolloin voimme ammattitaitomme ja kokemuksemme turvin kartoittaa rakennuksen LVI-tekniikan ja putkien kunnon niin sisällä kuin ulkonakin. Kuntotarkastus antaa sinulle realistisen kuvan siitä, missä kunnossa putkistot ovat tällä hetkellä. Samalla annamme sinulle ehdotuksen siitä, miten LVI-tekniikkaa ja putkia voisi parantaa ja korjata. 


Saat meiltä myös putkistokuvaukset ja painehuuhtelut, jotka teemme erityisellä painehuuhteluautolla. Näin pääsemme helposti kohteeseen kuin kohteeseen.

YHTEYSTIEDOT

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha