Salaojitus Tampere ja Pirkanmaa

A-pihat Oy:n palveluihin kuuluu muiden maanrakennustöiden ja viherrakennustöiden ohella myös salaojitus. Tampere ja muu Pirkanmaa ovat palvelualuettamme, joten voit tilata meidät kaivamaan salaojat laajalti tällä alueella. Tarvittaessa pystymme työskentelemään hieman kauempanakin, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset luotettavaa tekijää salaojaurakalle. Vuosien varrella meille on kertynyt kokemusta lukuisista erilaisista työkohteista, joten uskallamme luvata pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme kaikenlaisissa salaojituksissa. Koska olemme maanrakennuksen monipuolinen ammattilainen, voimme tarjota sinulle työt helppona ja kustannustehokkaana kokonaispakettina; saat kaikki palvelut saman katon alta avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta toteutukseen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Mikä on salaoja ja mihin sitä tarvitaan?

Salaoja on erittäin tärkeä osa rakennuksen perustuksia, sillä sen tehtävänä on pitää rakennuksen perustukset kuivina. Salaojaputki kaivetaan siis maan alle, ja putkeen tehdyistä rei’istä ympäröivän maan kosteus tihkuu putkeen ja vesi virtaa salaojaputkea pitkin joko sadevesiviemäriin, salaojakaivoon tai avo-ojaan. Salaojajärjestelmään kuuluu putkien lisäksi vettä läpäisevä ja kosteuden nousua torjuva salaojituskerros, joka voi olla esimerkiksi sepeliä. Salaojitusta tehdään rakennusten ohella myös pelloille, jolloin viljelymaan hyötyala kasvaa ja pellolla on helpompi kulkea myös puimureilla ja traktoreilla.

Kaivamme salaojat kaikenlaisiin kohteisiin

Salaojitus vaatii tekijäkseen aina kokeneet ammattilaiset. A-pihat Oy:llä on alalta liki neljän vuosikymmenen kokemus, joten voimme oikeasti sanoa tietävämme, mitä teemme. Meidät voit pyytää tekemään esimerkiksi seuraavat kohteet:

  • omakotitalon salaojitus
  • rivitalon kerrostalon salaojitus
  • kesämökin salaojitus
  • peltosalaojat

Työkohde voi olla uudisrakennus tai saneerattava kohde. Uudet salaojitukset tai salaojaremontti ovat usein vaativia projekteja, joiden urakoitsijalta edellytetään vankkaa tietotaitoa; valitsemalla meidät tekemään salaojat voit olla varma siitä, että työt tehdään laadukkaasti ja oikein kohteeseen kuin kohteeseen.

LVI-tekniikka ja putkien kuntotarkastus

Salaojitusten ohella meiltä hoituvat kohteisiin myös monipuolinen LVI-tekniikan ja putkien kuntotarkastus. Nämä palvelut ovat tarpeen erityisesti saneerauskohteissa, jolloin voimme ammattitaitomme ja kokemuksemme turvin kartoittaa rakennuksen LVI-tekniikan ja putkien kunnon niin sisällä kuin ulkonakin. Kuntotarkastus antaa sinulle realistisen kuvan siitä, missä kunnossa putkistot ovat tällä hetkellä; samalla annamme sinulle ehdotuksen siitä, miten LVI-tekniikkaa ja putkia voisi parantaa ja korjata.  Teemme myös putkistokuvaukset ja painehuuhtelut, jotka teemme erityisellä painehuuhteluautolla. Näin pääsemme helposti kohteeseen kuin kohteeseen.

Tilaa salaojitus tai kuntotarkastus ammattilaiselta

A-pihat Oy:ltä tilattu salaojitus Tampereen ja Pirkanmaan alueilla on takuuvarmaa ammattilaisen työtä. Kun valitset urakkaan oikeasti kokeneen tekijän, voit olla varma siitä, että työt tehdään huolellisesti ja kaikkien määräysten ja asetusten mukaisesti. Ammattilaisen tekemä salaojitus antaa mielenrauhan vuosiksi eteenpäin. Kysythän meitä myös tekemään LVI-tekniikan ja putkistojen kuntotarkastukset!

Suosittele meitä

Kaivinkoneet valmiina salaojitusta varten Tampereen alueella

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!