A-Pihat Oy:n palveluihin kuuluu muiden maanrakennustöiden ja viherrakennustöiden ohella myös salaojitukset. Tampere ja muu Pirkanmaa ovat palvelualuettamme, joten voit tilata meidät kaivamaan salaojat laajalti tällä alueella. Tarvittaessa pystymme työskentelemään hieman kauempanakin, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset luotettavaa tekijää salaojaurakalle. 


Vuosien varrella meille on kertynyt kokemusta lukuisista kerros-, rivi ja omakotitaloista, joten uskallamme luvata pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme kaikenlaisissa salaojituksissa. Koska olemme maanrakennuksen monipuolinen ammattilainen, voimme tarjota sinulle työt helppona ja kustannustehokkaana kokonaispakettina; saat kaikki palvelut saman katon alta avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta toteutukseen.

Mikä on salaoja ja mihin sitä tarvitaan?

Salaoja on erittäin tärkeä osa rakennuksen perustuksia, sillä sen tehtävänä on pitää rakennuksen perustukset kuivina. Salaojaputki kaivetaan siis maan alle, ja putkeen tehdyistä rei’istä ympäröivän maan kosteus tihkuu putkeen. Vesi virtaa salaojaputkea pitkin joko sadevesiviemäriin, salaojakaivoon, kivipesään tai avo-ojaan. Salaojajärjestelmään kuuluu putkien lisäksi vettä läpäisevä ja kosteuden nousua torjuva kapillaarikatkokerros, joka voi olla esimerkiksi sepeliä.

KAIVAMME SALAOJAT KAIKENLAISIIN KOHTEISIIN

Salaojitus vaatii tekijäkseen aina kokeneet ammattilaiset. A-Pihat Oy:llä on alalta neljän vuosikymmenen kokemus, joten voimme oikeasti sanoa tietävämme, mitä teemme.


Meidät voit pyytää tekemään esimerkiksi seuraavat kohteet:
omakotitalon salaojitus, rivitalon tai kerrostalon salaojitus, kesämökin salaojitus.

Työkohde voi olla uudisrakennus tai saneerattava kohde. Uudet salaojitukset tai salaojaremontti ovat usein vaativia projekteja, joiden urakoitsijalta edellytetään vankkaa tietotaitoa; valitsemalla meidät tekemään salaojat voit olla varma siitä, että työt tehdään laadukkaasti ja oikein kohteeseen kuin kohteeseen.

Tilaa salaojitus tai kuntotarkastus ammattilaiselta

A-Pihat Oy:ltä tilattu salaojitus Tampereen ja Pirkanmaan alueilla on takuuvarmaa ammattilaisen työtä. Kun valitset urakkaan oikeasti kokeneen tekijän, voit olla varma siitä, että työt tehdään huolellisesti ja kaikkien määräysten ja asetusten mukaisesti. Ammattilaisen tekemä salaojitus antaa mielenrauhan vuosiksi eteenpäin. 

Kysythän meitä myös tekemään LVI-tekniikan ja putkistojen kuntotarkastukset!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha